Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Büyükşehirden aralıksız yol ve peyzaj hizmeti…

Büyükşehirden aralıksız yol ve peyzaj hizmeti…

Büyükşehirden aralıksız yol ve peyzaj hizmeti…

Adana’nin dört bir yaninda asfalt çalismasi sürerken, yeni stat çevresinde peyzaj ve düzenleme yapildi.
Adana Büyüksehir Belediyesi, kentin dört bir yaninda yol bakim, onarim ve yenileme çalismalarina devam ediyor. Ayrica kent estetigiyle ilgili önemli dokunuslar yaparak Adana’nin çehresini güzellestiriyor.


Adana Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi Yol Sube Müdürlügü ekipleri Sariçam ilçesi Baklali Mahallesi’nde yol bakim, onarim ve yenileme çalismalarina devam ediyor. Baklali Mahallesi ile D-400 arasindaki baglanti yolunda çalismalarina devam eden ekipler, yolun 1100 metre uzunlugunda 8 metre genisligindeki kisminda bitümlü sicak asfalt çalismasi gerçeklestirirken, 5000 metrelik kisminda da ayni yöntemle bakim onarim çalismasi yapti.

 

Çalismalarina araliksiz devam eden Yol Sube Müdürlügü ekipleri, Baklali-Yilankale-D-400 baglanti yolu arasindaki 5000 metre, Büyük Burhaniye-Ünlüce arasindaki 3000 metre ve Ünlüce-Baklali baglanti yolu arasindaki 5000 metrelik kisminda bitümlü sicak asfalt ile onarim gerçeklestiriyor.

 

Öte yandan Adana Büyüksehir Belediyesi, Toplu Konut Idaresi (TOKI) tarafindan Adana’da yapilan UEFA standartlarinda 33 bin kisilik yeni stadyum çevresinde peyzaj çalismalarina devam ediyor.


Adana Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Baskanligi ekipleri Prof. Dr. Can Özsahinoglu Bulvari’nda peyzaj düzenlemesi gerçeklestirdi. Ekipler tarafindan ‘’01 Kardesliktir’’ temali çalismada Adana’nin iki güzide takimi Adana Demirspor ve Adanaspor’un isikli amblemleri ile Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in ‘’Güzide Takimlarimiza Basarilar Dilerim’’ sözü de yer aldi.

 



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli